Dinamoviștii au voie să iasă după 22:00, că ziua îi scuipă lumea pe stradă

În sfârșit vin și primele vești bune din ultimii 10 ani pentru fanii dinamoviști. După luni de zile în care au stat de rușine ascunși în case, din seara asta vor putea și ei să iasă afară. Mai exact, în intervalul 22:00 – 5:00 dinamoviștii vor avea voie să iasă afară legal, fără să riște vreo amendă.

„În mod evident, nu puteam să le propunem să iasă ziua din case, că-i scuipa lumea în cap pe stradă“, a anunțat ministrul de Interne. „Așa, dacă ies după 22:00, când începe interdicția pentru ceilalți români, nu riscă nimic. Vor fi pe stradă doar dinamoviști, deci nu va exista nicio discuție despre fotbal și nu se va ajunge la scandaluri. Dinamoviștii vor ieși ca să plângă, nu ca să facă scandal.“

Ministerul de Interne a anunțat că va opri și toate camerele stradale în intervalul 22:00- 5:00, astfel încât dinamoviștii să nu poată fi filmați și, eventual, recunoscuți. „Știm că e o rușine să fii dinamovist, că și noi la ministerul de Interne suntem cu toții dinamoviști, așa că ne vom asigura că nimeni nu va afla identitatea celor care ies noaptea pe stradă“, a promis ministrul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 martie 2021 18:05
Citește mai mult despre: Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult