După două umilințe consecutive, jucătorii dinamoviști par deciși să bifeze și o primă victorie. În acest sens, jucătorii au decis să dea totul pentru culorile și și-au donat salariul pe o lună, banii cu care șefii clubului ar trebui să se descurce să cumpere un meci. 

dinamo_sau_asa-ceva.jpg ”Poate nu chiar următorul, că jucăm cu CFR în deplasare și ăia vor bani mulți, dar sigur avem o șansă să cumpărăm meciul din etapa a 4-a, când jucăm acasă cu Academica Clinceni”, își fac speranțe dinamoviștii. 

Dinamo a cerut la LPF ca meciurile să se joace de aici înainte fără portar, că poate așa dau și ei măcar un gol - că de luat iau oricum, fie că au portar, fie că n-au -, dar cererea lor a fost respinsă. Așa că dinamoviștii au depus o nouă cerere la LPF, ca adversarii lor să joace într-un picior, dar încă nu li s-a răspuns la solicitare.

Între timp, Dinamo a jucat un amical cu Dinamo 2, că poate câștigă meciul, sau măcar dau și ei un gol, dar n-a fost să fie: partida s-a încheiat cu un 0-0  - atât ca scor, cât și la capitolul șuturi pe poartă.

Scris de Calin | Monday, 22.07.2019 14:01 Sport

National Cinematografic