Disperați după victorie! Dinamoviștii și-au donat salariul pe o lună ca să cumpere un meci

După două umilințe consecutive, jucătorii dinamoviști par deciși să bifeze și o primă victorie. În acest sens, jucătorii au decis să dea totul pentru culorile și și-au donat salariul pe o lună, banii cu care șefii clubului ar trebui să se descurce să cumpere un meci. 

”Poate nu chiar următorul, că jucăm cu CFR în deplasare și ăia vor bani mulți, dar sigur avem o șansă să cumpărăm meciul din etapa a 4-a, când jucăm acasă cu Academica Clinceni”, își fac speranțe dinamoviștii. 

Dinamo a cerut la LPF ca meciurile să se joace de aici înainte fără portar, că poate așa dau și ei măcar un gol – că de luat iau oricum, fie că au portar, fie că n-au -, dar cererea lor a fost respinsă. Așa că dinamoviștii au depus o nouă cerere la LPF, ca adversarii lor să joace într-un picior, dar încă nu li s-a răspuns la solicitare.

Între timp, Dinamo a jucat un amical cu Dinamo 2, că poate câștigă meciul, sau măcar dau și ei un gol, dar n-a fost să fie: partida s-a încheiat cu un 0-0  – atât ca scor, cât și la capitolul șuturi pe poartă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 iulie 2019 14:01
Citește mai mult despre: Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult