Divorțul Prodanca-Reghe a fost anulat, că se bat ca și cum ar fi tot căsătoriți

Judecătorul care se ocupă de divorțul soților Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecamppf a decis azi anularea cauzei în urma analizei probei video. Acesta a urmărit cu atenție imaginile în care aceștia se bat în plină stradă și a decis că nu există motiv pentru divorț întrucât se bat ca și cum ar fi căsătoriți.

„În mod normal doi oameni care nu vor să fie împreună nu se întâlnesc unul cu altul toată ziua să se înjure, să se scuipe, să-și arate unul altuia organele genitale și apoi să se bată ca chiorii în stradă. Logica spune că te ferești de ăla de care nu-ți place dar aici este altceva la mijloc”, a arătat judecătorul în justificarea anulării procesului.

Acesta spune că este evident că ciondăneala dintre cei doi are ca scop obținerea de știri în mass-media și nu rezolvarea problemelor persoanel, întrucât oamenii normali încearcă să aibă discreție în privința acestor situații, nu să-și spele rufele în public. „Este evident că filmările ajunse în spațiul public, teatrul jucat cu audierile, declarațiile constante făcute către presă nu vorbesc decât de niște oameni care se iubesc și vor să arate lumii întregi că se iubesc cu scântei. Mi-aș dori să am și eu aceeași pasiune în relația mea cu soția, cred că sexul după o bătaie cu scuipați în public ar fi mult îmbunănătățit”, a mărturisit judecătorul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 septembrie 2022 19:01
Citește mai mult despre: Anamaria Prodan bataie Reghecampf

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult