Djokovic sfidează din nou: “N-am auzit în viața mea de CTP!”

Nole a fost din nou obraznic. După ce bogatul și celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu a declarat la TV că nu se va mai uita la meciurile lui Djokovic, sârbul a sfidat întreaga opinie publică spunând că n-a auzit în viața lui de CTP. ”Cum e posibil ca acest Novak Djokovic să nege ceea ce știe o întreagă planetă? Cât vom mai permite asta?”, întreabă fanii lui CTP.

Experții spun că nu se poate așa ceva. Contestându-l pe CTP, Djokovic neagă dreptul unui bărbat evident nevrozat, cu chelie și îmbrăcat în trening, de a comenta lucruri care se întâmplă pe alt continent, cu niște oameni cu care el nu se va putea compara niciodată din niciun punct de vedere!

Ce e mai grav e refuzul categoric al lui Djokovic de a afla cine e Cristian Tudor Popescu: ”Nu mă intresează nu știu ce boșorog dintr-o țară de lumea a treia, care apare din când în când la TV să mai tragă o bășină mintală. Nu am nevoie de așa ceva, sunt un om sănătos și nu mă uit la televizor nici dacă joacă Ema Răducanu”, a declarat sfidător Djokovic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 ianuarie 2022 16:46
Citește mai mult despre: CTP djokovic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult