Doi prieteni s-au revăzut după un an: s-au dus la sală în ianuarie

Revedere emoționantă pentru doi bucureșteni care nu se mai întâlniseră de un an, mai precis din ianuarie, când se duseseră ca de obicei la sală câteva zile după Anul Nou. Cei doi, Marian și Dan, și-au admirat reciproc burțile, remarcând că s-au mai împlinit în ultima perioadă.

Cei doi păstrează o legătură destul de strânsă, dar nu se văd fizic aproape niciodată, pentru că le e prea lene să parcurgă mai mult de 50 de metri pe jos, cât fac de la mașină până acasă, respectiv până la birou. Ei discută în schimb destul de mult pe Whatsapp și telefon, în timp ce mănâncă semințe, chipsuri și bagă multă bere, mai ales în timpul meciurilor.

”Întâmplător anul acesta femeile noastre n-au organizat nicio ieșire, niciun grătar, nici măcar un concediu comun în Grecia, așa că ultima oară l-am văzut chinuindu-se cu o ganteră de 5 kg, cu care se lăuda că face tricepși, dar bănnuiesc că de fapt se scărpina pe spate cu ea”, spune Marian despre amicul lui, Dan.

După ce au mâncat un sandviș ca să se depună fibra pe ei după antrenament, cei doi prieteni și-au luat la revedere pentru 2025, pentru că anul ăsta clar nu mai dau pe la sală.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 ianuarie 2024 17:09
Citește mai mult despre: sală

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult