Dezvăluire surprinzătoare a lui Leonard Doroftei! Fostul campion mondial la box profesionist a recunoscut că și el a luat bătaie de la antrenorii de gimnastică. ”Puțină lume știe, dar boxul nu a fost oprima mea opțiune”, spune Doroftei. ”Părinții m-au dat mai întâi la gimnastică, dar din cauza bătăilor încasate am fost nevoit să renunț.”

leonard_doroftei_dezamagit.jpg ”Am luat bătaie într-o lună de gimnastică cât n-am luat în peste 20 de ani de box”, povestește Leonard Doroftei. ”Și acum când mă gândesc la ce bătaie îmi luam de la antrenorii de gimnastică, mă trec fiorii. A fost cea mai traumatizantă perioadă din viața mea. Plângeam și câte o oră după antrenamente, atât de tare o încasam.”

Leonard Doroftei spune că n-a avut încotro și, după o lună de chin, a trebuit să își roage părinții să îl dea la alt sport. ”Țin minte și acum momentul ăla”, rememorează Doroftei. ”Aveam ochii vineți, abia îl vedeam pe tata când l-am rugat să mă mute la alt sport. Și nu uit nici acum cuvintele lui dure: «Bine, măi pămpălăule, te dăm la un sport de fete: la box!» Dar a fost cea mai fericită zi din viața mea, când am scăpat de gimnastică și am ajuns la box.”

Scris de Calin | Thursday, 02.06.2016 16:42 Sport

National Cinematografic