Dezvăluire surprinzătoare a lui Leonard Doroftei! Fostul campion mondial la box profesionist a recunoscut că și el a luat bătaie de la antrenorii de gimnastică. ”Puțină lume știe, dar boxul nu a fost oprima mea opțiune”, spune Doroftei. ”Părinții m-au dat mai întâi la gimnastică, dar din cauza bătăilor încasate am fost nevoit să renunț.”

leonard_doroftei_dezamagit.jpg ”Am luat bătaie într-o lună de gimnastică cât n-am luat în peste 20 de ani de box”, povestește Leonard Doroftei. ”Și acum când mă gândesc la ce bătaie îmi luam de la antrenorii de gimnastică, mă trec fiorii. A fost cea mai traumatizantă perioadă din viața mea. Plângeam și câte o oră după antrenamente, atât de tare o încasam.”

Leonard Doroftei spune că n-a avut încotro și, după o lună de chin, a trebuit să își roage părinții să îl dea la alt sport. ”Țin minte și acum momentul ăla”, rememorează Doroftei. ”Aveam ochii vineți, abia îl vedeam pe tata când l-am rugat să mă mute la alt sport. Și nu uit nici acum cuvintele lui dure: «Bine, măi pămpălăule, te dăm la un sport de fete: la box!» Dar a fost cea mai fericită zi din viața mea, când am scăpat de gimnastică și am ajuns la box.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 02.06.2016 18:42 Sport

National Cinematografic