Drept la replică iminent! Judoka Alina Dumitru a aflat unde stă Ciutacu

Ca urmare a insultelor lansate la adresa ei de Victor Ciutacu pentru că a refuzat să se prezinte la vot, campioana la arte marţiale a declarat că îi va face o vizită când revine în ţară. “Ştiu unde stă Ciutacu. Vreau doar să discutăm puţin despre democraţie”, ne-a asigurat judoka.

Jurnalistul nu a putut fi contactat, dar a fost văzut recent într-un cunoscut magazin de bricolaj, cumpărându-şi ceea ce părea a fi un lanţ pentru uşă. “Era cam palid şi cam grăbit”, a apreciat casieriţa. “Nici nu a aşteptat să-i dau restul.” Surse anonime sugerează şi că acesta şi-ar fi asigurat cea mai importantă parte a corpului, limba, pentru o sumă impresionantă.

Colegul său din trustul Intact, Mircea Badea, afirmă că nu se teme să fie invitat la o scurtă discuţie, însă crede că nu va avea timp pentru aşa ceva. Declarându-se “obosit”, acesta urmează să petreacă o vacanţă prelungită într-un loc exotic pe care nu l-a dezvăluit „să nu afle toţi băsiştii de el”. Conform unui comunicat al trustului Intact, emisiunea acestuia de la Antena 3 va fi prezentată, zilele următoare, de fratele său geamăn care nu a jignit-o niciodată pe Alina Dumitru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 iulie 2012 16:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult