Duel 100% românesc în semifinala Euro de diseară: Italia-Spania

Duel românesc în prima semifinală a Euro 2020: diseară vor juca pentru un loc în finală țările europene cu cei mai mulți români, Italia și Spania. Și pentru ca dominația românilor în fotbalul european să fie și mai evidentă, partida va avea loc pe celebra arenă Wembley din Londra, un oraș depășit la numărul de români doar de București.

„Dacă facem abstracție de Danemarca, care e mai degrabă un accident, în semifinalele Euro 2020 au ajuns doar naționale românești: Italia, Spania și Anglia“, apreciază reputatul analist sportiv Decebal Popescu. „Niciodată în istoria Euro o țară nu a dominat competiția așa cum o domină România anul acesta. Practic, românii au subordonat campionatul european de fotbal.“

Asta înseamnă însă și un război fratricid între românii noștri, rivalitatea dintre românii din Spania, cei din Italia și cei din UK fiind acum la cote inimaginabile. „E mai grav decât pe vremea când Moldova, Transilvania și Țara Românescă duceau lupte grele între ele, parcă niciodată nu s-au dușmănit românii între ei ca la europeanul acesta“, a spus Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iulie 2021 06:31
Citește mai mult despre: italia spania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult