După al doilea meci fără gol, Ronaldo a fost jignit de fani. L-au strigat „Pleșan“

Cel mai bine plătit fost jucător de fotbal din lume, Cristiano Ronaldo, nu are parte de un început prea bun în fotbalul amator. El n-a reușit să marcheze niciun gol în primele două meciuri oficiale pentru echipa saudită Al-Nassr, iar fanii încep să-și cam piardă răbdarea cu el.

Ronaldo nu doar că n-a marcat în ultimul meci al celor de la Al-Nassr, dar echipa lui a și pierdut meciul și fost eliminată din supercupa saudiților. Iar asta i-a înfuriat atât de tare pe câțiva fani încât la finalul partidei l-au jignit grav pe portughez, cu niște cuvinte care nu ar trebui să fie niciodată auzite pe un stadion de fotbal: l-au strigat „Mihăiță Pleșan“.

E adevărat, 100 de milioane de dolari pe an este un salariu bun pentru un fotbalist retras, dar e totuși greu de crezut că această sumă imensă poate compensa o jignire atât de gravă. Ronaldo n-a comentat deocamdată nimic, dar asta probabil doar pentru că încă e în stare de șoc după ce-a auzit grava jignire. Însă nu e exclus să renunțe la banii arabilor și să plece de a echipă după o așa ofensă din partea fanilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 ianuarie 2023 16:27
Citește mai mult despre: cristiano ronaldo plesan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult