După balerina Şoşoacă, Adi Minune a vorbit cu Denise Rifai despre cariera lui în NBA

Denise Rifai uimește din nou cu dezvăluirile făcute de invitații săi. După ce a abordat într-o emisiune recentă cariera de balerină a Dianei Șoșoacă, Denise a plusat acum cu o discuție și mai spectaculoasă. Adi Minune, ultimul ei invitat, a vorbit în exclusivitate la „40 de întrebări cu Denise Rifai“ despre cariera lui în NBA.

Manelistul sune c-a jucat la cel mai înalt nivel aproape 10 ani, excelând mai ales la capitolul recuperări. „Puncte n-am marcat prea multe, că-mi luam foarte ușor capace, atât pe minge, cât și în cap“, a recunoscut cu sinceritate Adi Minune, „dar la recuperare nu aveam rival. Stăteam sub coș și nimeni nu mă observa, le furam foarte ușor mingea.“

Această abilitate i-a atras lui Adi Minune extrem de mulți fani. El era adorat nu doar de către americanii simpli, ci și de către marile vedete de la Hollywood. „Cel mai mare fan al meu era Danny DeVito, avea abonament pe tot sezonul și stătea în primul rând la toate meciurile mele. Uneori mai intra în teren în locul meu, nimeni nu se prindea, ne-am distrat de minune“, a rememorat manelistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 martie 2022 17:24
Citește mai mult despre: adi minune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult