După câini, volei şi hochei, acum se poate paria şi pe ora de sosire a trenurilor CFR

Eşti cu adevărat un maniac al pariurilor? Treci la categoria grea! Acum poţi să pariezi cât va întârzia acceleratul de Mangalia. E simplu: mergi la pariuri, alegi trenul, minutele de întârzire, afli cota şi mai auzi un pont-două. Dacă vrei, poţi chiar să urci în tren şi dacă nimereşti întârzierea, poţi încasa banii direct din gara de destinaţie, de la un alt sediu al casei de pariuri.

“Nu e pe ghicite, e o ştiinţă. De exemplu, am pe cineva în trenul Bucureşti-Braşov, care trage semnalul. Trenul are cotă de 45 la 1 că va întârzia 3 ore. Din 2-3 călătorii, pot să mă retrag definitiv”, explică Robert Acrişor, un împătimit al pariurilor pe trenuri CFR.

În branşă se zvoneşte deja că un parior ar fi pus 1000 de lei pariu că un tren va ajunge la timp, cu întârziere zero, şi ar fi câştigat 10 milioane de Euro, cota ca un tren să ajungă la timp fiind astronomică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 aprilie 2015 09:04

Alte articole

Vezi mai mult