După calificarea Stelei, Facebook-ul stă să cedeze sub presiunea cratimelor puse aiurea

”Facebook-ul nu mai e ce-a fost!”, oftează tot mai mulți utilizatori ai rețelei sociale. Subit, imediat după ce Steaua a obținut calificarea în grupele Ligii Campionilor, s-a înregistrat un tăvălug de postări care abundă în cratime puse aiurea. Deși pare greu de crezut, fanii de tastatură ai Stelei folosesc de zece ori mai des cratima pusă aiurea decât numele echipei pe care pretind că o susțin de mici.

”Deja nu mai e vorba de prostie, s-a depășit de mult nivelul acesta”, constată cu nedisimulată tristețe un reputat sociolog. ”Oameni, dacă îi putem numi așa, care au o existență în cel mai fericit caz precară, se simt subit relevanți, ceea ce oferă un spectacol de-a dreptul grotesc. Că zic o inepție e una, dar măcar s-o zică fără să siluiască gramatica limbii române. Niște steliști, ce să mai…”

Mai grav este faptul că, printre cratimele puse aiurea, majoritatea pretinșilor steliști au inserat mesaje de susținere pentru un anumit Gigi Becali, despre care tot ce se știe este că e încarcerat la Jilava pentru că a sechestrat persoane și a dat tunuri pe seama banului public. ”Prostia nu trebuie subestimată, după cum bine zicea André Glucksmann”, a adăugat reputatul sociolog.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 august 2013 21:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult