Abia ales selecționer al României, că deja încep problemele pentru Cosmin Contra. Bogdan Lobonț, unul dintre jucătorii chemați pentru ”dubla” cu Kazahstan și Danemarca, s-a accidentat în această dimineață și a anunțat că nu mai poate onora convocarea la Națională.

rica_raducanu_convocat.jpg ”Lobby a sprintat spre telefon când a fost sunat pentru convocare și, din cauza efortului, a făcut întindere”, a povestit un apropiat al portarului. ”Vă dați seama, era neîncălzit, că n-a mai jucat de vreo 3 ani, așa că efortul de a răspunde la telefon i-a fost fatal. Păcat, chiar și-ar fi dorit să îmbrace din nou tricoul Naționalei.”

Cosmin Contra s-a reorientat rapid și, în locul portarului de 39 de ani, l-a convocat pe Rică Răducanu. ”Să nu uităm, Rică a jucat la Mondialul din Mexic, din ‘70, deci experiența lui ne va ajuta enorm”, crede selecționerul. ”E drept, am vrut inițial să-l chem pe Silviu Lung, dar m-am gândit că ar fi aiurea să-l aduc pe tatăl lui Silviu Lung jr. în cantonament, că nu mai poate să bea și el o bere cu băieții.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 18.09.2017 16:46 Sport

National Cinematografic