După ce Lobonț s-a accidentat, selecționerul Cosmin Contra l-a convocat în locul lui pe Rică Răducanu

Abia ales selecționer al României, că deja încep problemele pentru Cosmin Contra. Bogdan Lobonț, unul dintre jucătorii chemați pentru ”dubla” cu Kazahstan și Danemarca, s-a accidentat în această dimineață și a anunțat că nu mai poate onora convocarea la Națională.

”Lobby a sprintat spre telefon când a fost sunat pentru convocare și, din cauza efortului, a făcut întindere”, a povestit un apropiat al portarului. ”Vă dați seama, era neîncălzit, că n-a mai jucat de vreo 3 ani, așa că efortul de a răspunde la telefon i-a fost fatal. Păcat, chiar și-ar fi dorit să îmbrace din nou tricoul Naționalei.”

Cosmin Contra s-a reorientat rapid și, în locul portarului de 39 de ani, l-a convocat pe Rică Răducanu. ”Să nu uităm, Rică a jucat la Mondialul din Mexic, din ‘70, deci experiența lui ne va ajuta enorm”, crede selecționerul. ”E drept, am vrut inițial să-l chem pe Silviu Lung, dar m-am gândit că ar fi aiurea să-l aduc pe tatăl lui Silviu Lung jr. în cantonament, că nu mai poate să bea și el o bere cu băieții.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 septembrie 2017 14:46
Citește mai mult despre: Contra Lobont Nationala Rica Raducanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult