După construirea arenei din Alexandria, Liviu Dragnea va fi primul român cu stadion în curtea vilei

Săracilor! În timp ce voi vă lăudaţi cu balconul închis, sau cu garaj în subsol, alţi români mai harnici şi mai strângători decât voi au deja un stadion în construcţie în curtea vilei. Este cazul lui Liviu Dragnea, infractorul condamnat penal definitiv şi şef PSD, care e atât de modest că nu a spus la nimeni că în curtea vilei sale din Alexandria se construieşte un stadion la standarde europene.

Liviu Dragnea spune că nu şi-a dorit niciodată să aibă un stadion în spatele vilei, dar aşa a fost să fie: “Studiul de fezabilitate arăta că se poate face ori la mine în curte, ori trebuia să demolăm Spitalul Judeţean. Până la urmă am zis să-l facem la mine, să am şi eu umbră la piscină şi la terenurile de tenis”, spune Liviu Dragnea.

Teleormănenii din Alexandria sunt încântaţi că li se construieşte stadion: “Era neplăcut să defilăm cu portretul tovarăşului Dragnea pe uliţele noastre pline de noroi. E bine să avem un stadion modern, cum au cei din Coreea de Nord, ca să putem să-l pupăm în cur pe domnul Dragnea. Am pregătit deja nişte pancarte cu care vom forma cuvintele Dragnea, Făină şi Ulei, pentru inaugurare”, declară teleormănenii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iulie 2017 15:27
Citește mai mult despre: Alexandria Liviu Dragnea stadion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult