Statistic, dacă te plimbi azi prin România sunt șanse mai mari să dai peste un terorist ISIS decât peste un suporter al Stelei. Umilința de aseară, când FCSB a fost bătută cu 3-1 de Dinamo, i-a făcut pe suporterii echipei lui Gigi Becali să se ascundă de toți cunoscuții lor. Se pare că unii dintre ei chiar ar fi fugit în Siria, ca să scape de rușine.

dinamo_suporteri-meci_steaua.jpg Unii suporteri steliști merg până într-acolo încât dacă le spui că țin cu Steaua, nu doar că neagă asta, dar insistă că sunt simpatizanți ISIS, preferând să strige ”Allahu Akbar” în loc de ”Hai Steaua”. Umilința pentru suporterii steliști este cu atât mai mare cu cât nu doar că i-a bătut marea lor rivală, Dinamo, dar i-a și bătut o echipă extrem de slabă – pentru că, incontestabil, Dinamo este o echipă slabă.

Dar cei mai loviți de soartă sunt suporterii de rezultat ai Stelei, care au renunțat încă de aseară, de la golul de 2-0, să mai țină cu echipa lui Gigi Becali, și care acum efectiv nu mai au cu cine ține. ”Echipele sunt toate slabe, iar mondialul de rugby s-a terminat, nu prea are sens să țin cu Noua Zeelandă, Australia sau Franța, după caz, în perioada asta”, se plânge Robert Acrișor, un fost suporter stelist.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 23.11.2015 14:53 Sport

National Cinematografic