Cunoscut pentru cucerirea marilor vârfuri din Himalaya, alpinistul Colibăşanu dovedeşte încă o dată că e un om de fier! În premieră mondială, acesta a luat tramvaiul 41 din Ghencea până la Casa Presei, la oră de vârf, fără opriri pe parcurs şi fără a folosi tuburi de oxigen.

oxigen_suplimentar_colibasanu.jpg
 
“N-a deschis nici măcar geamul! Omul ăsta are plămâni de caşalot”, spune Petre Vlad, expert în transportul public bucureştean. “Până şi cei trei şerpaşi care îl cotrobăiau prin buzunare au leşinat la un moment dat.”
 
Ajuns cu bine la capăt, Colibăşanu s-a fotografiat cu drapelul României chiar înainte să coboare din tramvai, moment în care a fost preluat de echipajul medical.

În urma consultaţiei, s-a stabilit că alpinistul e sănătos, suferind doar de o pierdere temporară a părului din nas şi urechi. “Pentru a se reface după cucerirea temutului 41, îi recomandăm să mai urce o dată pe Everest, să ia nişte aer curat, de munte”, a declarat un medic.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Vasile | Friday, 26.05.2017 12:08 Sport

National Cinematografic