După fotbaliști, acum iau și jurnaliști. Tolontan a fost transferat la Al Jazeera

Un impresar saudit a venit în România în căutare de fotbaliști pentru campionatul din țara sa, dar din păcate pentru el nu a găsit niciunul. Cum însă nici n-a vrut să se întoarcă cu mâna goală din România, s-a gândit să transfere măcar un jurnalist sportiv pentru studioul teritorial din Riad al postului Al Jazeera.

A vrut inițial să-l ia pe Ovidiu Ioanițoaia, dar acesta a refuzat. Însă i l-a recomandat pe Cătălin Tolontan, despre care Ioanițoaia a spus că poate să redevină oricând un jurnalist sportiv. Decis să nu-l rateze și pe Tolontan, sauditul i-a făcut o ofertă cu multe zerouri, pe care Tolontan efectiv nu a putut să o refuze.

O persoană prezentă la negociere spune că Tolontan chiar ar fi zâmbit satisfăcut când a bătut palma cu sauditul, dar din păcate nu putem garanta pentru această informație, întrucât nu am reușit să o verificăm și din alte surse.

Întrebat dacă nu îi e frică să meargă și să abordeze subiecte incomode într-o țară condusă de Mohammed bin Salman, prințul saudit care a dat ordin să fie ucis și tranșat un jurnalist incomod, Tolontan a spus că nu are emoții. „Lui bin Salman ar trebui să-i fie frică de mine, nu mie de el”, a spus încrezător jurnalistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 iunie 2023 10:33
Citește mai mult despre: Arabia Saudita tolontan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult