După iComedy, Antena 1 a scos din grilă şi meciul România-Estonia: „Piţurcă se uită la Banciu!”

Cenzura continuă la postul lui Dan Voiculescu. După Bendeac, şi Naţionala s-a trezit dată afară de pe post, după ce Victor Piţurcă a fost surprins de paparazzi în timp ce se uita la emisiunea lui Radu Banciu. Mai mult, există şi o înregistrare audio în care selecţionerul spune „Banciu ăsta e mult mai tare ca pupincuristul de Badea!”

Astfel, meciul România-Estonia de diseară nu se va mai da pe Antena 1, aşa cum era stabilit iniţial. Cei de la Antena 1 spun că nu e normal ca cei care apar pe post să fie de partea unuia care a înjurat şi jignit atât Antenele, cât şi pe Dan Voiculescu. Mai ales că, se pare, Radu Banciu ar avea şi bilet la meci.

Cele mai mari presiuni pentru înlăturarea meciului le-a făcut Mircea Badea, deranjat şi de faptul că unul dintre jucătorii Naţionalei a încercat să o agaţe pe prietena lui, Carmen Brumă. Mai mult, Badea a acuzat că nu-şi aminteşte ca vreun jucător al naţionalei să-l fi pupa vreodată în cur pe Voiculescu, ca el sau Gâdea, ca să merite să apară pe Antene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 octombrie 2013 12:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult