Dacă-i întrebi pe jucătorii dinamoviști cine i-a bătut ieri în Cupa României, o să ridice toți din umeri. Dar nu pentru c-au uitat deja umilința de aseară, când au fost eliminați de o echipă din liga a III-a, ci pentru că pur și simplu nu sunt capabili să reproducă numele adversarilor: Csikszereda Miercurea Ciuc.

fc_dancila_bucuresti.jpg Dinamo, în schimb, își va schimba numele în unul pe care jucătorii, cu siguranță, îl vor putea reține: FC Dăncilă. ”Era firesc să pierdem cu o echipă de nivelul nostru, de liga a II-a, dar ne-au bătut unii din liga a III-a. Avem o echipă de dăncilezi, e absolut normal să adoptăm acest nume. Adio, Dinamo, de azi încolo să ne spuneți FC Dăncilă! Gata și cu câinii roșii, acum suntem dăncilezii blonzi”, a anunțat un oficial al clubului.

Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, a încercat însă să minimalizeze umilința de aseară. ”Nu a fost un meci cu miză pentru echipa mea. Noi, de vreo 20 de ani, ne tot pregătim pentru Liga Campionilor, nu pentru Cupa României. Așa că lăsați-ne să ne pregătim pentru Liga Campionilor”, a cerut cel poreclit Strâmbu’.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 02.11.2018 13:54 Sport

National Cinematografic