Dacă-i întrebi pe jucătorii dinamoviști cine i-a bătut ieri în Cupa României, o să ridice toți din umeri. Dar nu pentru c-au uitat deja umilința de aseară, când au fost eliminați de o echipă din liga a III-a, ci pentru că pur și simplu nu sunt capabili să reproducă numele adversarilor: Csikszereda Miercurea Ciuc.

fc_dancila_bucuresti.jpg Dinamo, în schimb, își va schimba numele în unul pe care jucătorii, cu siguranță, îl vor putea reține: FC Dăncilă. ”Era firesc să pierdem cu o echipă de nivelul nostru, de liga a II-a, dar ne-au bătut unii din liga a III-a. Avem o echipă de dăncilezi, e absolut normal să adoptăm acest nume. Adio, Dinamo, de azi încolo să ne spuneți FC Dăncilă! Gata și cu câinii roșii, acum suntem dăncilezii blonzi”, a anunțat un oficial al clubului.

Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, a încercat însă să minimalizeze umilința de aseară. ”Nu a fost un meci cu miză pentru echipa mea. Noi, de vreo 20 de ani, ne tot pregătim pentru Liga Campionilor, nu pentru Cupa României. Așa că lăsați-ne să ne pregătim pentru Liga Campionilor”, a cerut cel poreclit Strâmbu’.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 02.11.2018 11:54 Sport

National Cinematografic