După încă un eșec în Champions League, Guardiola e strigat Dinamo de către prieteni

Deși mare favorită, echipa antrenată de Pep Guardiola a fost eliminată aseară de Real Madrid în semifinalele Champions League. Astfel, Guardiola bifează încă un an în care nu reușește să câștige Champion League, deși arabii de la Manchester City i-au pus la dispoziție fonduri nelimitate în ultimii 6 ani, de când e antrenorul lor.

Mia mult, Pep Guardiola n-a reușit să câștige Champions League nici cu Bayern Munchen, așa că prietenii lui au cam început să râdă de lipsa lui de rezultate pe plan european. Și i-au găsit o nouă poreclă, probabil cea mai jignitoare pe care o putea găsi: au început să-l strige Dinamo.

Deși deranjat că prietenii îi spun Dinamo, Guardiola a avut totuși sportivitatea să recunoască că merită să fie strigat așa. „Când ai cheltuit spre un miliard de euro pe jucători în ultimii ani și n-ai câștigat nici măcar o dată Champions League, e clar că meriți un apelativ cât se poate de jignitor“, a avut puterea să recunoască antrenorul echipei care-și joacă meciurile de acasă pe celebrul Emptyhad.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 mai 2022 14:49
Citește mai mult despre: Champions League Dinamo Guardiola

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult