După jucători, şi arbitrii din Liga I se plâng că Dinamo nu i-a mai plătit de câteva luni bune

Clubul Dinamo nu are restanţe financiare doar faţă de proprii jucători. În aceeaşi situaţie dramatică se află şi arbitrii din Liga I, care se plâng că n-au mai văzut un ban din partea clubului Dinamo de mai bine de 6 luni. „Am petrecut sărbătorile mai mult pe stomacul gol”, s-au plâns mai mulţi arbitri.

Aceştia spun că singura soluţie pentru Dinamo este întoarcerea lui Cristi Borcea. „Cât timp domnul Borcea a fost în conducerea clubului, aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată. Ne înţelegem bine şi cu domnul Badea, dar cel care lupta cu adevărat pentru ca noi, arbitrii, să fim plătiţi la timp, a fost domnul Borcea”, ne-a spus un important arbitru din Liga I.

Arbitrii l-au oferit exemplu pe Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, despre care spun nu doar că îi plăteşte bine, dar e şi cu plăţile la zi. „Cea mai profesionistă conducere este la CFR Cluj. Nu de multe ori ne-am primit banii în avans pentru tot campionatul încă din prima etapă”, l-au lăudat arbitrii pe Paszkany.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 ianuarie 2013 18:01

Alte articole

Vezi mai mult