După lotul Unirii Urziceni, Steaua vrea şi loturile Vasluiului şi Timişoarei

Gigi Becali este disperat să câştige titlul în acest sezon, cu atât mai mult cu cât e foarte posibil să fie ultimul care asigură prezenţa directă în grupele Ligii Campionilor. Astfel, după ce a transferat o echipă întreagă de la Unirea Urziceni, Becali negociază acum intens cu patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, şi cu cel al Timişoarei, Marian Iancu, ca să-i convingă să îi cedeze jucătorii cei mai importanţi.

„Am luat tot ce era mai bun de la Urziceni, dar nu e suficient. Aţi văzut, în ultimele 2 etape am obţinut un singur punct. Nu se poate aşa ceva. Până Steaua nu va ajunge cea mai tare echipa din acest campionat, nu mă las. Deocamdată, iau toţi jucătorii de la Vaslui şi de la Timişoara. Îmi întăresc şi lotul şi scap şi de două posibile contracandidate la titlu. Dacă nici aşa nu, vorba lui Ilie, subordonăm adversarii, sunt dispus să vorbesc inclusiv cu Borcea pentru a lua jucătorii de la Dinamo. Paszkany e singurul cu care n-o să vorbesc, că Steaua nu va lua niciodată jucători de la unguri”, a afirmat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, patronul Stelei.

Întrebat dacă se gândeşte să cumpere şi lotul Craiovei, Becali a izbucnit într-un râs isteric, reuşind să scoată primele cuvinte abia după 3 minute: „Ăia retrogradează, ce să caute ei la Steaua, hă,hă!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 septembrie 2010 13:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult