După motociclist, Mircea Badea a fost făcut KO şi de un hipster cu trotinetă

S-a ramolit complet! După ce acum câțiva ani Mircea Badea a fost făcut KO în mod repetat de un motociclist, mai nou sluga lui Felix a fost răpus chiar și de către un biet hipster pe trotinetă, cu care Badea s-a contrat în trafic. Mereu cu gura mare, Mircea Badea i-a zis hipsterului ”Ce, mă, ești șmecher? Vino încoace să-ți rup capul!”, dar hipsterul nu s-a intimidat.

Ce e mai grav pentru Mircea Badea e că hipsterul nici măcar nu e un campion de box thailandez, cum era Tudor Emi, motociclistul care i-a dat somn lui Badea în ring. Dimpotrivă, sfrijitul cu bărbuță, pe care îl cheamă Eugen, e un vegan din Balta Albă, care lucrează în publicitate și are o iubită vloggeriță.

Prietenii hipsterului sunt șocați: ”Credeam că Eugen e un molâu, dar după ce i-a ars lui Badea un cap în gură, antenistului i-a dat borșul și a început să plângă și să-și strige mama, apoi a leșinat. Era cu Gâdea în mașina, dar ăla n-a coborât, poate și pentru că deja mirosea puternic a fecale, probabil făcuse pe el”, spun amicii hipsterului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 martie 2022 17:31
Citește mai mult despre: bătaie box hipster Mircea Badea trotinetă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult