După oină, americanii ne-au furat și lapte gros și i-au zis gang bang

Cel mai hoț popor de pe planetă, adunătura aia de oameni fără istorie și fără crez, americanii, lovesc din nou furând de la națiunile mai elevate jocuri foarte populare pentru a le integra în cultura lor mediocră. De data aceasta este vorba de popularul joc de lapte-gros care a fost furat de americani de câțiva ani și-l prezinta ca sportul lor național, gang bang.

„M-am uitat pe câteva zeci de site-rui și pot să vă confirm, este adevărat, americanii fac foarte mult gang bang. În special cu oameni de culoare, pentru că au foarte mulți negri și de obicei pe aceștia îi folosesc în sporturi pentru că au o pedispoziție la activitățile fizice. Oricum, discutăm de un fenomen de masă și nicăieri nu se precizează rădăcinile istorice ale acestui sport”, explică etnologul Decebal Popescu.

Gang bang, cum îi spun americanii, a fost practicat în România din cele mai vechi timpuri cu denumirea de lapte gros. Sportul presupune să ții în dreptul gonadelor capul unui tovarăș de-al tău, în timp ce alți prieteni se alătură distracției introducându-și capul între picioarele celui dinaintea lui. Echipa adversă participă sărind peste acești oameni care fac un șir, pentru plăcerea de a strânge între coapse un alt om și a-l îmbrățișa până nu mai poate. Scopul jocului este doar plăcerea, că nu există un sistem clar de punctaj.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 noiembrie 2021 18:41
Citește mai mult despre: furt gang bang lapte gros SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult