După Piţi Talent, un alt personaj dubios în staff-ul Stelei: dealerul de etnobotanice al lui Meme

Steaua o ţine din scandal în scadal. Se pare că manelistul Piţi Talent nu a fost singurul intrus în staff-ul Stelei la meciul din Giuleşti. Surse credibile din vestiarul Stelei susţin că Meme Stoica este de ceva timp nedespărţită de dealerul lui de etnobotanice, pe care îl ia alături de ea la toate evenimentele la care participă.

„Când nu-l are prin preajmă, zici că e în sevraj, aşa dubios se comportă Meme”, a povestit un apropiat al mangerului stelist. „Lumea spune că e un maimuţoi când apare la TV, dar puţini ştiu că dealerul lui de etnobotanice e în culise, preparându-i «marfa». La fiecare pauză publicitară, Meme mai trage o tură de etnobotanice, ca să nu-şi piardă harul maimuţărelii.”

Acesta a povestit şi un moment jenant prin care a trecut Meme, petrecut într-o seară în care a exagerat cu etnobotanicele. „Delira, a început să creadă că dealerul lui e Gigi Becali. Mergea în patru labe prin jurul lui şi repeta obsesiv «Porunciţi, stăpâne!». Mai şi mergea cu limba scoasă, iar la final a întins mâna, cerşind practic nişte bani. De atunci e mult mai atentă la doza de etnobotanice.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 aprilie 2013 14:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult