Nu doar regina Angliei e aşteptată cu sufletul la gură de supuşi de câte ori ţara trece prin vremuri grele! Deşi, oficial, România nu e o monarhie, şi compatrioţii noştri se îndreaptă spre Regele lor în vremuri de cumpănă.

discursulregelui.jpg

Spre bucuria noastră, a tuturor, Regele va ţine un discurs chiar în această seară, la ora 21. Alocuţiunea celui mai de succes jucător din istoria fotbalistică a României va fi preluată de toate posturile TV, mai puţin Taraf, unde susţine un recital celălalt Rege.

Gică Hagi s-a adresat ultima dată poporului român în urmă cu aproape o lună, la declararea stării de urgenţă. Atunci, Regele a spus:

"Omul este o persoană umană, iar coronavirusul e un coronavirus. Fiecare om suntem la risc. Dacă nu eşti sănătos, eşti bolnav. Haideţi să stăm în casă, haideţi să nu ieşim din casă, haideţi să facem să fie bine ca să nu fie rău, care vom vedea dacă suntem mai tari decât virusul sau dacă virusul suntem mai tari decât omul."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 06.04.2020 17:19 Sport

National Cinematografic