După rochia Prodancei cu faţa lui Reghe, şi-a tras şi MM Stoica rochiţe cu iubiţii din închisoare

Fascinată de ideea Prodancei, dar şi puţin geloasă – fapt recunoscut printr-o îmbujorare subită şi oftaturi prelungi, Meme Stoica s-a apucat să-şi facă şi ea îmbrăcăminte cu chipurile celor ce-o iubesc des la Jilava. Astfel, în doar câteva zile petrecute în atelierul de croitorie al închisorii, Meme şi-a îmbogăţit garderoba cu piese unicat: fiecare are brodat, cusut sau imprimat câte unul până la şapte-opt chipuri, în funcţie de numărul de parteneri concomitenţi sau de nivelul sentimentului curat nutrit de ex-manageră pentru aceştia.

În total, nu mai puţin de 183 de hăiniţe noi, pe care Meme le etalează nonşalantă, fâţâindu-se de colo până colo prin celulă sau făcându-şi, chipurile, de lucru prin sala de mese. Totuşi, ca s-o facă „să crape de ciudă pe închipuita aia de traseistă”, cum o numeşte pe Ana-Maria Prodan, Meme şi-a lăsat imaginaţia să zburde. Nu s-a rezumat doar la rochii, ci şi-a creat o întreagă colecţie vestimentară, din care nu lipsesc maieurile plasă cu imaginea lui Stere (5 ani pentru tâlhărie), furourile roz cu Nicu & Sile (7,5 ani, viol cu perversiuni) sau bluzele cu decolteu adânc tip „Gyula” (12 ani, pedofilie zoofilă).

Acum, Meme Stoica are oricând libertatea de-a se îmbrăca exclusiv în funcţie de starea sufletească. „Azi am chef de un Gelu mulat, cu spatele gol (mă rog, cel puţin la început, LOL!) şi mănuşi Vasea până dincolo de cot”, scrie, de exemplu, într-un status de seară pe contul ei de Facebook. Alteori, diva închisorii Jilava recunoaşte că se simte atât de moleşită, încât îi e lene până şi să se îmbrace, preferând să-şi tragă pe ea direct iubiţeii care i-au servit drept modele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
28 noiembrie 2014 16:50
Citește mai mult despre: Anamaria Prodan meme stoica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult