După umilințele cu 17 Nentori și Knattspyrnufélag, Dinamo a fost bătută și de o echipă înființată de 3 zile, FCSB

O nouă rușine în istoria lui Dinamo: a fost bătută aseară de FCSB, echipa înființată de un fost cioban cu doar 3 zile înainte. ”Credeam că umilințele cu 17 Nentori și Knattspyrnufélag vor rămâne cele mai mari din istoria lui Dinamo, dar din păcate m-am înșelat. Să te bată o echipă cu 3 zile de istorie e clar o umilință mult mai mare”, oftează antrenorul câinilor, Cosmin Contra.

Și de parcă umilința de a pierde cu o echipă cu 3 zile de istorie, FBSC, nu era suficientă, Dinamo trebuie să trăiască și cu faptul că a fost învinsă de o echipă condusă de pe bancă de un manelist, cunoscut drept ”Reghe al lui Prodanca”, ajutat de o maimuță cu un ușor retard, care răspunde la numele Meme și care pupă-n cur ciobani când primește bani sau banane.

”Dinamo ar trebui desființată, deja s-au adunat mult prea multe umilințe”, spune cineva din conducerea echipei din Ștefan cel Mare. ”O echipă nouă, cu un palmares intact ar fi de preferat acestei relicve comuniste cu un trecut plin de umilințe. Și poate noua echipa va avea și un stadion nou, să scape de probabil cel mai urât stadion din lume, arena din Ștefan cel Mare.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 aprilie 2017 13:25
Citește mai mult despre: Dinamo FCSB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult