Echipa de curling a României, descalificată de la Olimpiadă după ce a încercat să se dea pe lângă arbitri

Olimpiada de iarnă de la Vancouver ne mai furnizează o surpriză neplăcută. Echipa de curling a României a fost descalificată după ce a încercat să se pună bine cu arbitrii. Potrivit unor martori care au luat parte la jalnicul incident, sportivii români au complimentat vestimentaţia arbitrilor, lucru absurd din moment ce aceştia purtau echipamentul standard, impus de Comitetul Olimpic Internaţional (COI). Băieţii noştri au ţinut, de asemenea, să remarce că arbitrii (un bulgar şi un albanez, deci vă daţi seama) sunt bărbaţi chipeşi şi siguri pe ei, “care ştiu ce vor de la viaţă”.

Preşedintele Federaţiei Române de Curling, Vicenţiu Ţuculescu-Fundoianu, a declarat că măsura este una abuzivă şi oarecum surprinzătoare, pentru că membrii Comitetului Olimpic “sunt persoane inteligente, pentru care am avut dintotdeauna cel mai mare respect”.

„Sper că înţelepciunea şi cumpătarea de care au dat mereu dovadă să îi determine să accepte contestaţia noastră,” a declarat Ţuculescu-Fundoianu în exclusivitate pentru Timesnewroman.ro, despre care a spus că este nu probabil, ci sigur, cel mai bun site de umor voluntar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 februarie 2010 13:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult