Echipa de minifotbal a României a sărbătorit victoria cu minimici şi minibere

Echipa de minifotbal a României şi-a făcut de cap după ce a cucerit minititlul de campioană mondială! Jucătorii, împreună cu minigaleria, au pus de o miniserbare câmpenească la care s-au consumat zeci de minimici şi ministicle de bere, totalizând aproape 80 de grame de carne şi jumătate de litru de băutură rece.

„Au venit nişte băieţi foarte veseli, s-au uitat la cel mai zemos mic de pe grătar şi au zis: nea Marcele, taie-ni-l în 40, că avem de sărbătorit. Eu am mai pus jumate de mic din partea casei, să iasă 60 de minimici, că o dată câştigă România!”, povesteşte nea Marcel, grătaragiu la o terasă de lângă Piaţa Miniş.

„Am pus un minidisc cu Minodora la Maxim, iar fanii au încins o minihoră. Nici n-aveau cum să încingă o horă întreagă, că erau trei inşi. O minipetrecere de zile mari, ce să mai”, povesteşte unul dintre minifotbalişti.

Mult râvnitul minitrofeu – un degetar aurit realizat cu măiestrie de artizani chinezi – va fi afişat cu mândrie într-o cutiuţă la Muzeul Minifotbalului, recent amenajat în curticica unei căsuţe din Sectorul 3 al Capitalei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 noiembrie 2023 15:30
Citește mai mult despre: minifotbal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult