Echipa de păcănele a României a luat jackpotul de 1 milion de medalii de aur

Recuperare pe ultima sută de metri la Olimpiada de la Tokyo. Lotul românesc de păcănele a făcut senzație în finală, adjudecându-și jackpotul de 1 milion de medalii de aur, după o lovitură năucitoare în butonul de rotire al aparatului olimpic. Sportivul român de păcănele Leo Siminoc umilește toate celelalte discipline olimpice trimise de România la Tokyo și devine cel mai medaliat om din istorie.

”A început să plouă cu medalii, de ziceai că e o grindină de aur. Când am auzit aparatul că dă jackpot și că începe imnul României, am simțit o mândrie mai mare decât atunci când plătesc cu cardul și nu-mi arată fonduri insuficiente”, a declarat Leo Siminoc, noul campion olimpic la păcănele.

Proba de păcănele a fost una dintre cele mai dramatice la Tokyo. Pe locul doi s-a clasat Bulgaria, sportivul bulgar fiind depunctat pentru că a fost nevoit să împrumute bani de la colegul rus ca să-și poată continua exercițiul la aparat. Invidia nu a întârziat, după victoria românului nostru. Deja au apărut reclamații la Comitetul Olimpic Internațional, că românul a fost ultimul la aparat și e normal să vină jackpotul după ce a pierdut toată lumea: ”Așa dă aparatul, târziu. Nu e normal!”, au comentat sportivii din Franța, mereu invidioși pe succesul românilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 august 2021 15:04
Citește mai mult despre: aur medalii Olimpiadă păcănele Tokyo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult