Echipa românească de Formula 1 va avea monoposturi înmatriculate în Bulgaria, cu volan pe dreapta

România va avea o echipă de Formula 1 din 2015, dar pregătirile pentru debut sunt în stadiu avansat. În urmă cu puţine zile au sosit în ţară bolizii pe care echipajul românesc va concura în Marele Circ, dealerii fiind foarte optimişti în privinţa performanţelor tehnice ale acestora.

“Am avut un noroc chior că le-am putut cumpăra foarte ieftin, amândouă au volan pe partea dreaptă şi nu au depăşit încă 100.000 de kilometri. Au aparţinut unor bătrâne şi aproape nu au fost scoase din garaj, sunt ca noi!” spune Relu Alhamber, manager de achiziţii la echipa nou înfiinţată. Cel mai probabil monoposturile vor fi înmatriculate în Bulgaria, evitându-se astfel plata unei taxe de înmatriculare foarte mari, ce ar putea determina intrarea societăţii în insolvenţă.

Cel mai mare impediment în formarea echipei îl reprezintă găsirea piloţilor capabili să-şi stăpânească refexul de a claxona la culoarea galbenă a semaforului de pe grila de start.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
19 mai 2014 04:05

Alte articole

Vezi mai mult