Echipa României, pe cont propriu în amicalul cu Rusia! NATO a anunţat că nu va interveni

Se vede că a ieşit Trump: suntem trădaţi din nou de aliaţii noştri! Potrivit presei sportive, România va juca singură amicalul de diseară cu Rusia. În ciuda rugăminţilor repetate ale FRF, NATO a anunţat că nu intervine în meciuri de fotbal, lăsându-i pe elevii lui Daum fără sprijinul  aerian de care aveau atâta nevoie.

“Nu e treaba noastră”, a declarat secretarul general al Alianţei, spulberând definitiv încrederea României în partenerii săi occidentali.

Situaţia e cu atât mai complicată cu cât Christoph Daum are îndoieli privind fidelitatea jucătorilor. “Am ajuns până la Groznîi cu pierderi minime, dar greul abia începe. Ca neamţ, mă tem că românii ar putea să întoarcă armele în prelungiri, cum s-a mai întâmplat în istorie”, a declarat selecţionerul, pregătit să fugă în Argentina dacă situaţia din teren o va dicta.

Cu toate acestea, Vladimir Putin a adus asigurări că meciul de la Groznîi va fi un simplu amical. “Indiferent de rezultat, echipa României se întoarce mâine acasă”, a declarat, cu blândeţe, liderul de la Kremlin.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
15 noiembrie 2016 16:42
Citește mai mult despre: daum fotbal interventie NATO Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult