Echipa României trebuie să înveţe să joace şi fără Răzvan Lucescu

Deşi avem o echipă de rahat, din lună în lună ne facem planul că trebuie să jucăm fără unul sau altul dintre jucători. Cînd a făcut Mutu pe nărăvaşul cu Răzvan (ciudat că nimeni nu s-a gîndit că Mutu ar fi fost drogat atunci), toată presa, toţi analiştii au început să-şi dea cu părerea dacă România poate să joace fără Mutu. Acum, din pricina accidentării la cap, a venit rîndul lui Chivu. Săracul om, el a spus că la sfîrşitul lui martie poate să revină pe teren, însă nimeni de la noi nu l-a luat în seamă. Se ştie că noi nu avem nici o treabă pînă în toamnă. Dacă Chivu s-ar fi accidentat în la noi în campionat, probabil că medicii îl împuşcau pe teren, doar ca să arate că se poate şi fără Chivu. România trebuie să înveţe să joace şi fără Chivu. Spre exemplu Italia sau Anglia, joacă fără Chivu şi nu o fac deloc rău.

Răzvan Lucescu ce să zică şi el, spune că e bine ca echipa să potă să joace fără unul sau altul. Dar de ce s-o facem, dacă oamenii ăia vor să joace?
În cîteva zile vom vedea că România propune să joace tot meciul în zece oameni: o echipă bună trebuie să joace şi în zece dacă e nevoie.
Sau să le dăm un avans de zece minute echipelor cu care jucăm, să intrăm mai tîrziu pe teren.

În altă ordine de idei, Răzvan a spus că abia aşteaptă să schimbe, după meci, nevasta cu antrenorul echipei adverse.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
9 februarie 2010 09:13
Citește mai mult despre: Chivu Mutu Nationala Razvan Lucescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult