Edi Iordănescu a mers pe jos până la Iași să pupe moaștele după victoria cu Andorra

Probabil nu e nimeni surprins că Edi Iordănescu nu a avut nicio legătură cu victoria obținută aseară de România, 4-0 cu Andorra. Selecționerul nostru a recunoscut că echipa care a intrat în teren nu a fost făcută de el, ci de Sf. Parascheva, care i-a apărut în vis și i-a spus exact ce are de făcut.

„Știu acest mic secret de la tata, care înainte de meciurile tari făcea la fel, se ruga la vreun sfânt până acesta ceda și îi spunea în vis cum să abordeze partida”, a povestit Edi Iordănescu. „Așa că am făcut și eu la fel, am apelat la cunoștințele tactice ale Sf. Parascheva, care a avut bunăvoința să-mi spună ce am de făcut.”

Așa că Edi Iordănescu consideră normal să meargă pe jos până la Iași și să pupe moaștele sfintei, drept mulțumire. Edi Iordănescu are și un alt motiv pentru care merge la Iași, speră că va putea lua moaștele Sf. Parascheva acasă, că meciurile rămase pentru calificarea la Euro, cu Israel și Elveția, vor fi mai grele decât cele cu Andorra. „Visul meu e să stau cu moaștele sfintei în vestiar”, ar fi recunoscut selecționerul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 octombrie 2023 08:21
Citește mai mult despre: edi iordanescu moaste

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult