Încă de la primele ore ale dimineții, cei până în zece fani ai echipei CFR Cluj au luat cu asalt cantina socială din oraș, ca să se pregătească pentru partida cu Universitatea Cluj, din semifinala Cupei României. ”Nu putem încuraja echipa pe stomacul gol”, a explicat liderul fanilor ceferiști.

cfr_cluj_cantina_saracilor.jpg Odată ajunși la cantină, surpriză: la o masă din cantină stătea președintele clubului ceferist, Iuliu Mureșan, care mânca direct cu polonicul dintr-o oală. Și pentru că Iuliu Mureșan era la a treia oală de mâncare, fanii CFR-ului au trebui să aștepte mai bine de o oră până să se termine un nou rând de mâncare.

”Au trecut vremurile frumoase, când primeam mâncare din partea clubului, direct la stadion”, rememorează, cu vizibilă tristețe în glas, un fan CFR. ”Dar chiar dacă am pierdut aproape 20 de kg din cauza insolvenței, speranța moare ultima: eu încă mai sper că domnul Paszkany se va întoarce la club și voi primi din nou sendvișuri ca să vin pe stadion. Trebuie să sper, că altfel mor de foame.”

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Wednesday, 04.03.2015 14:22 Sport

National Cinematografic