Un suporter Spartak Moscova a pătruns cu un tanc pe teren, încâlcând perimetrul de securitate, profitând de o breşă produsă de galeria ruşilor, înarmată cu mortiere şi obuziere. Arbitrul a întrerupt imediat meciul şi a cerut tratative de pace. UEFA a reacţionat prompt, suspendând 6 etape terenul lui Dinamo Kiev, în ciuda protestelor ucrainenilor, care acuză imixtiuni ruseşti.tanc_dinamo_kiev.jpg

Până la faza cu tancul, scorul a fost strâns: ruşii au dat 2 goluri şi au bombardat 3 sate. O altă fază controversată a avut loc în minutul 2, când după un fault clar, autorul ucrainean a fost luat prizonier de ruşi. Ucrainenii s-au plâns că ruşii au executat penalty-ul cu un tun de 80 mm, total neregulamentar.

O altă discuţie a fost şi cu echipamentul de joc, pentru că sportivii de la Spartak Moscova au insistat să joace în camuflaj, cu măştile pe figură, pretextând petardele ucrainenilor, iar în minutul 35 a avut loc o schimbare, de pe teren fiind scos un atacant rus, care a fost înlocuit cu un regiment de infanterie motorizată.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 17.02.2015 17:12 Sport

National Cinematografic