Efectele războiului! Dinamo Kiev are terenul suspendat din cauză că pe gazon a pătruns un tanc

Un suporter Spartak Moscova a pătruns cu un tanc pe teren, încâlcând perimetrul de securitate, profitând de o breşă produsă de galeria ruşilor, înarmată cu mortiere şi obuziere. Arbitrul a întrerupt imediat meciul şi a cerut tratative de pace. UEFA a reacţionat prompt, suspendând 6 etape terenul lui Dinamo Kiev, în ciuda protestelor ucrainenilor, care acuză imixtiuni ruseşti.

Până la faza cu tancul, scorul a fost strâns: ruşii au dat 2 goluri şi au bombardat 3 sate. O altă fază controversată a avut loc în minutul 2, când după un fault clar, autorul ucrainean a fost luat prizonier de ruşi. Ucrainenii s-au plâns că ruşii au executat penalty-ul cu un tun de 80 mm, total neregulamentar.

O altă discuţie a fost şi cu echipamentul de joc, pentru că sportivii de la Spartak Moscova au insistat să joace în camuflaj, cu măştile pe figură, pretextând petardele ucrainenilor, iar în minutul 35 a avut loc o schimbare, de pe teren fiind scos un atacant rus, care a fost înlocuit cu un regiment de infanterie motorizată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 februarie 2015 15:12
Citește mai mult despre: Dinamo Kiev Kiev razboi rusia UEFA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult