Elon Musk l-a sunat pe Becali să-l întrebe cât să dea pe Manchester United

Interesat zilele aceastea să cumpere Manchester United, de la americanii obscuri care dețin echipa de fotbal, Elon Musk a început deja să prospecteze piața și să se sfătuiască cu oameni importanți din domeniu. Astăzi l-a sunat pe Gigi Becali să-l întrebe cam cât să dea pe MU, că Gigi se pricepe la bani.

„Copile, ascultă la Gigi, mai mult de 200 de milioane n-ai de ce să dai, e muci, e varză echipa, nu intră în CL, știu și eu cum e, că am și eu una exact la fel. Dai bani grămadă pe fotbaliști și antrenori și nu produc nimic, nici bani, nici performanță”, i-a explicat Gigi cum stă treaba.

Tot el i-a zis s-o ia ușor, să dea câțiva oameni afară de la echipă, de prin manageri, că ăia fură la bani, să pună un antrenor de încredere și să găsească niște relații și pile, să mai scoată ceva profit. „Fii atent, băiete, păcălicii crede că e despre sport, nu e de asta, trebuie să învârți și să vinzi jucători, căcat, eu n-am câștigat campionate de ani buni, dar la bani și vânzări sunt boss, de cinci ori cât au scos toți desculții ăștia care o lălăie cu performanțe. Pune tu un antrenor ce trăbă, și dup-aia vinde-i pe copii ca pe pufuleți, știi ce zic?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 august 2022 16:51
Citește mai mult despre: elon musk gigi becali manchester united

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult