Eveniment fastuos în weekend: Ion Țiriac și-a expus în premieră colecția de pungi cu pungi

Bucureștenii, dar și cei 14 turiști străini nimeriți în capitală au avut parte de o expoziție inedită. Celebrul bogat Ion Țiriac și-a etalat numeroasele pungi cu pungi pe care le deține nu doar pentru că și le permite, ci și pentru că le strânge și le depozitează cu grijă, ca un bun român. Organizatorii spun că expoziția e un răspuns la zvonurile cum că Țiriac n-ar fi chiar așa bogat, întrucât nimeni nu l-a văzut vreodată măcar cu o pungă cu pungi, cum deține oricine pretinde c-ar fi ceva de capul său.

Printre exponatele cele mai apreciate s-au numărat: primul model economic, realizat dintr-o altă pungă mai veche, dar bine păstrată; un exemplar hibrid, ce combină plasticul cu hârtia de la niște eclere, care s-a lipit definitiv pe interior; o pungă lansată în ediție limitată pentru finala Cupei Campionilor din ’86, cu eroarea de inscripționare „Hai Steua!”; dar și un „maiou” în care Boris Becker obișnuia să-și uite cu anii ciorapii după antrenamente.

„Expunem și o pungă de fabricație redegistă, ce dezvoltă o capacitate de transport de 17 kilograme și care a aparținut colecției Mișu Dorobăț – un vajnic pensionar din Berceni, căruia domnul Țiriac i-a oferit la schimb un cărucior de butelii recondiționat și două abonamente nelimitate pe RATB. Cine ar vrea azi să achiziționeze o astfel de pungă ar trebui să dispună de un buget de peste 73 de bani”, spune unul dintre curatori. Expoziția a atras și prin caracterul interactiv: cei mici s-au pozat cu o pungă imprimată cu Țestoasele Ninja, din care mai există doar 3 exemplare, deținute de liderul nord-coreean Kim Jong-un, iar părinții au luat unele pungi la un drive test până la Profi, să-i aducă lui Țiriac bere și țigări.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
18 iunie 2018 17:20
Citește mai mult despre: tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult