Oricât ar contesta-o adepţii supranaturalului, dovezile care susţin teoria lui Darwin sunt chiar sub ochii noştri! În această dimineaţă, unui excrement uman care plutea de câteva zile în Marea Neagră i-au crescut mâini şi picioare, iar acum bagă spaima în Mamaia cu skijetul său zgomotos.

skijet_terorizeaza_mamaia.jpg
"Foarte multă lume îşi face nevoile în apă, dar exact ca în supa primordială, unul dintr-un milion de rahaţi începe să se adapteze, căpătând trăsături din ce în ce mai complexe", spune un zoolog din Constanţa.

"Cu toţii ştim că evoluţia are loc, dar s-o vezi desfăşurându-se atât de repede e de-a dreptul fascinant", adaugă specialistul. "La început a fost doar un rahat cu ochi, pe urmă un rahat cu moţ, iar în momentul în care i-au crescut membrele, şi-a cumpărat un skijet. Acum face liniuţe cu alţi căcaţi, printre hidrobiciclete şi oameni care fac baie. Un adevărat spectacol al naturii dezlănţuite."

"E şmecherie dă tot la Mamaia, man", a declarat materia fecală, despre care unii şuşotesc că ar fi fost produsă de vreun politician sau om de afaceri, că nu orice căcat are Lamborghini-ul parcat în buza plajei.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Sunday, 20.08.2017 12:21 Sport

National Cinematografic