Evoluţia e reală! Unui căcat care plutea în Marea Neagră i-au crescut mâini şi picioare şi acum se dă cu skijet-ul

Oricât ar contesta-o adepţii supranaturalului, dovezile care susţin teoria lui Darwin sunt chiar sub ochii noştri! În această dimineaţă, unui excrement uman care plutea de câteva zile în Marea Neagră i-au crescut mâini şi picioare, iar acum bagă spaima în Mamaia cu skijetul său zgomotos.

„Foarte multă lume îşi face nevoile în apă, dar exact ca în supa primordială, unul dintr-un milion de rahaţi începe să se adapteze, căpătând trăsături din ce în ce mai complexe”, spune un zoolog din Constanţa.

„Cu toţii ştim că evoluţia are loc, dar s-o vezi desfăşurându-se atât de repede e de-a dreptul fascinant”, adaugă specialistul. „La început a fost doar un rahat cu ochi, pe urmă un rahat cu moţ, iar în momentul în care i-au crescut membrele, şi-a cumpărat un skijet. Acum face liniuţe cu alţi căcaţi, printre hidrobiciclete şi oameni care fac baie. Un adevărat spectacol al naturii dezlănţuite.”

„E şmecherie dă tot la Mamaia, man”, a declarat materia fecală, despre care unii şuşotesc că ar fi fost produsă de vreun politician sau om de afaceri, că nu orice căcat are Lamborghini-ul parcat în buza plajei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
20 august 2017 12:21
Citește mai mult despre: evoluție mamaia skijet vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult