După ce-a chibzuit mai bine de câteva luni asupra problemei, Tudorel Toader s-a decis în sfârșit ce poziție să adopte, spun surse de încredere din anturajul ministrului. Astfel, el se va adresa azi Parlamentului cu o luare de poziție care nu lasă loc de interpretări: ”FCSB nu e Steaua! Nu mă uit la meci diseară!” este mesajul pregătit de Tudorel.

kim_si_tudorel.jpg Apropiații ministrului justiției spun că acesta a studiat intens cazuistica internațională și că decizia lui nu e arbitrară, ci cât se poate de documentată. ”Desigur, putea să spună că FBSC nu e Steaua doar pentru că e vorba de echipa lui Gigi Becali, un argument suficient pentru mulți, dar domnul ministru chiar a studiat în detaliu problema”, spun apropiații acestuia.

Atenție, însă! Decizia se aplică exclusiv suporterilor de tip uman, astfel că primatele care susțin echipa lui Gigi Becali vor putea urla în continuare ”Forza FSBC!” și ”FCBS este adevărata Steaua!”, pentru că nu intră sub incidența deciziei lui Tudorel Toader.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 22.02.2018 18:36 Sport

National Cinematografic