Extaz după verdictul Simonei! CTP şi-a vândut Dacia ca să cumpere o sticlă de şampanie

Vestea că Simona Halep a câştigat la TAS l-a adus pe culmile extazului pe veteranul gazetăriei româneşti, Cristian Tudor Popescu! Chiar dacă nu mai poate să alerge dezbrăcat prin studioul Digi, pentru că nu mai lucrează acolo, CTP a decis că trebuie să sărbătorească în stil mare victoria sportivei sale preferate.

Vecinii spun că bucuria lui CTP a fost atât de mare încât şi-a vândut bunul cel mai de preţ, Dacia 1310 din 1982 pe care o repara cu sfinţenie în faţa casei, ca să îşi cumpere o sticlă de şampanie „din aia şmecheră”.

„E adevărat, am vândut maşina, 250 de lei am luat pe ea, o sticlă întreagă de Moët, mă duc acum s-o iau de la Mega. În seara asta mă îmbăt ca miliardarii! Felicitări, Simona!”, a jubilat CTP, zâmbind pentru prima dată în ultimii 40 de ani şi făcând o tumbă precum Bujor când a câştigat un milion la păcănele.

„Dacă e şampania la ofertă şi îmi rămân bani, iau şi un pachet de biscuiţi populari. Ba nu, Petit Beurre! O viaţă avem!”, a adăugat CTP, hotărât să rupă gura târgului cu petrecerea sa dezlănţuită.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 martie 2024 13:26
Citește mai mult despre: CTP simona halep

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult