Face orice să ia titlul: Gigi Becali, gata să intre din nou la închisoare

Exasperat de jocul fără noimă al fotbaliștilor săi, patronul Stelei a cerut părerea staffului cu privire la ce ar trebui făcut ca echipa să câștige titlul. Deși aceștia s-au codit la început, dând vina când pe Venus retrograd, când pe autul neprimit din minutul 71 al meciului cu ASA, la un moment dat cineva și-a amintit ce bine mergea echipa când patronul era la Poarta Albă.

“Gata, mă duc înapoi, pac-pac, intru până în iunie și luăm titlul! Așa nicio echipă nu va mai avea vreo șansă cu noi, o să fim din nou tiki-taka Barcelona! Nimeni nu se pune cu Gigi Becali!”, s-a entuziasmat imediat patronul stelist care se pare că a demarat deja negocierile cu conducerea penitenciarului pentru un transfer de urgență.

Acest lucru i-a dat însă peste cap toate planurile lui Gâlcă, care deja alcătuise atât formația pentru următorul joc, cât și programul de pregătire și de alimentație în funcție de indicațiile patronului. Astfel, anternamentele de dimineață fusesera deja înlocuite cu vizite la biserică iar în vestiar fusese adus un portret mare cu Tănase. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 mai 2015 14:23
Citește mai mult despre: Becali inchisoare Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult