Fake News! Un site susține că într-un sat din Apuseni ar mai exista un fan Dinamo

Atenție la informațiile false cu care suntem bombardați în mass media! Recent, pe un site românesc a apărut un articol despre un așa-zis bătrân din Munții Apuseni, care ar fi ultimul fan Dinamo în viață.

Acest evident fake news a fost însă sesizat rapid de oamenii care posedă un dram de inteligență, și care știu că absolut nimeni nu mai ține cu Dinamo, o echipă din divizia B, care trebuie să ajute gazdele să cosească iarba de pe teren înainte de meciurile în deplasare.

”În realitate, ultimul fan Dinamo a renunțat să mai susțină echipa încă din anul 2021, după 174 de înfrângeri consecutive. Este important să verificăm sursele informației și să nu cădem pradă unor minciuni ordinare. Ce urmează să mai mintă? Că Adi Mutu e un antrenor bun? Chiar nu au limite?”, întreabă Marian Coltea, expert în fake news de la Institutul Român al Adevărului.

Povestea se complică după ce reputatul comentator sportiv Decebal Popescu a intrat pe fir. El susține că așa-zisul Marian Coltea de la IRA, Institutul Român al Adevărului, ar fi o persoană fictivă, la fel ca așa-zisul Institut, totul fiind o invenție a unuia din cei mai mari autori de fake news din România, Ionuț Flotea.

Decebal Popescu susține chiar că echipa Dinamo nu a existat niciodată, fiind inventată de șmecherii din FRF pentru scheme la pariuri: ”E statistic imposibil să existe o echipă care să piardă toate meciurile, desigur cu excepția echipei U Cluj”, spune Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 octombrie 2022 08:34
Citește mai mult despre: apuseni Dinamo fake news

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult