Faliment amânat la Rapid. Patronul şi-a vândut sacoul la second hand ca să facă rost de bani

Să vă văd acum dacă mai râdeţi de ei! Cei de la Rapid şi-au amânat falimentul, după ce patronul clubului s-a dus la un second hand unde şi-a vândut sacoul şi a reuşit să mai plătească 50 lei din datoriile echipei.

Patronul spune că nu va suferi momentan, pentru că e vară şi urmează temperaturi de până la 36 de grade: “Cel puţin până în octombrie nu va fi o problemă. Sper că până atunci vom rezolva situaţia clubului, dar chiar dacă nu o rezolvăm, să ştiţi că domnul Lucescu mi-a promis un palton, deci am o plasă de siguranţă”, declară Valerii Moraru, patronul Rapidului.

Surse din galeria clubului precizează: “Cămaşa e ţinută pentru situaţiile în care la Rapid chiar va fi groasă. Dar problemele nu s-au sfârşit. Ca să poată fi vândută, cămaşa ar trebui dată la curăţat, ori asta costă şi nu ştim dacă patronul mai poate veni mult cu bani de-acasă”, declară Robert Acrişor, rapidist.

Jucătorii le-au mulţumit din nou suporterilor pentru tot ajutorul acordat: “Vă iubim şi vă rugăm din nou să nu mai mâncaţi seminţe în tribune, pentru că ne fac poftă şi noi nu ne permitem”, ar fi scris fotbaliştii pe pagina de Facebook a clubului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 iunie 2016 17:57
Citește mai mult despre: faliment Rapid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult