Desfășurată pe o ceață extremă, partida dintre Dinamo si Sepsi Sfântu Gheorghe a atras atenția a zeci de telespectatori, dar și a celor doi spectatori prezenți pe stadion. 

dinamo_sau_asa-ceva.jpg Aceștia s-au încălzit strigând pe rând "Ria, Ria, Hungaria", cât și "Să vină câinii, să strige tare, să vina titlul în Ștefan cel Mare", după care s-au luat la bătaie între ei. Cei doi spectatori au făcut apoi schimb de locuri și s-au încăierat încă o dată.

Ulterior, cei doi suporteri și-au unit glasurile și au scandat lozinci extremiste, într-o română aproximativă. În mod normal aceste scandări ar fi trebuit să atragă o amendă pentru clubul din Ștefan cel Mare, dar autoritățile statului spun că nu e cazul. ”În primul rând, au fost doar doi oameni pe stadion, deci nu e o scandare de luat în seamă, iar apoi e deplasat să considerăm că Dinamo e o echipă de fotbal”, spun reprezentanții statului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Friday, 13.12.2019 22:00 Sport

National Cinematografic