Desfășurată pe o ceață extremă, partida dintre Dinamo si Sepsi Sfântu Gheorghe a atras atenția a zeci de telespectatori, dar și a celor doi spectatori prezenți pe stadion. 

dinamo_sau_asa-ceva.jpg Aceștia s-au încălzit strigând pe rând "Ria, Ria, Hungaria", cât și "Să vină câinii, să strige tare, să vina titlul în Ștefan cel Mare", după care s-au luat la bătaie între ei. Cei doi spectatori au făcut apoi schimb de locuri și s-au încăierat încă o dată.

Ulterior, cei doi suporteri și-au unit glasurile și au scandat lozinci extremiste, într-o română aproximativă. În mod normal aceste scandări ar fi trebuit să atragă o amendă pentru clubul din Ștefan cel Mare, dar autoritățile statului spun că nu e cazul. ”În primul rând, au fost doar doi oameni pe stadion, deci nu e o scandare de luat în seamă, iar apoi e deplasat să considerăm că Dinamo e o echipă de fotbal”, spun reprezentanții statului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Saturday, 14.12.2019 01:00 Sport

National Cinematografic