Fanii lui Dinamo au scandat lozinci extremiste, dar nu s-a pus, pentru că erau doar doi

Desfășurată pe o ceață extremă, partida dintre Dinamo si Sepsi Sfântu Gheorghe a atras atenția a zeci de telespectatori, dar și a celor doi spectatori prezenți pe stadion.

Aceștia s-au încălzit strigând pe rând „Ria, Ria, Hungaria”, cât și „Să vină câinii, să strige tare, să vina titlul în Ștefan cel Mare”, după care s-au luat la bătaie între ei. Cei doi spectatori au făcut apoi schimb de locuri și s-au încăierat încă o dată.

Ulterior, cei doi suporteri și-au unit glasurile și au scandat lozinci extremiste, într-o română aproximativă. În mod normal aceste scandări ar fi trebuit să atragă o amendă pentru clubul din Ștefan cel Mare, dar autoritățile statului spun că nu e cazul. ”În primul rând, au fost doar doi oameni pe stadion, deci nu e o scandare de luat în seamă, iar apoi e deplasat să considerăm că Dinamo e o echipă de fotbal”, spun reprezentanții statului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
13 decembrie 2019 23:12

Alte articole

Vezi mai mult