FCSB va închiria terenul şcolii din Voluntari, că n-are sens să joace pe stadioane mari

Reduceri de costuri la FCSB. Având în vedere situaţia disperată a clubului, managementul echipei a decis că n-are sens să mai joace pe stadioane mari: “Oricum nu vine multă lume şi e în avantajul nostru să vadă cât mai puţini oameni cât de nasol luăm bătaie”, spune Becali.

Pentru că e aproape de retrogradare, FCSB, o echipă tânără, dar care evident a eşuat, în ciuda ambiţiilor de a deveni egala Stelei, echipă care a fost desfiinţată şi a dispărut, a decis să schimbe şi antrenorul. Noul antrenor va fi profesorul de religie, pentru că cel de sport e ocupat, fiind antrenor la Dinamo.

Pentru că meciurile de Liga 1 sunt penibile, în anumite situaţii meciurile se vor juca la o singură poartă, în stil miuţă, ca să poată elevii să folosească şi ei terenul. La meciurile în deplasare FCSB va ruga echipa gazdă să susţină meciul pe un maidan, la alegere, pentru că jucătorii clubului lui Becali sunt mai obişnuiţi cu agricultura decât cu fotbalul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
26 august 2019 16:08

Alte articole

Vezi mai mult